- 40 g wilde rijst, afgespoeld
- 2 el extra vergine olijfolie
- 2 tl balsamicoazijn
- 10 cm komkommer, ontdaan van zaadjes
- 1/2 tl dijonmosterd, fijngehakt
- 1 klein teentje knoflook, geperst
- 3 trostomaten, ontdaan van zaadjes,
- versgemalen zwarte peper
- 1/2 rode ui, gesnipperd
- zout
- 2 el gehakte verse bladpeterselie
- 2 el gehakte verse oregano
- 2 el gehakte verse munt
Instructies
1 Kook de rijst in kokend water met wat zout volgens de aanwijzing op de verpakking. Giet de rijst af en laat hem iets afkoelen. 2 Schep de rijst in een kom en voeg de komkommer, tomaten, ui en kruiden toe. 3 Klop de ingrediƫnten voor de dressing door elkaar, voeg peper en zout toe en schenk de dressing over de salade. Schep het geheel door elkaar.VOOR 2 PERSONEN
20 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON
Geen opmerkingen:
Een reactie posten