dinsdag 30 mei 2017

Sinaasappelgranita

  • vers geperst sap van 3 sinaasappels 
  • dunne reepjes sinaasappelschil, voor de garnering
  • 1 el citroensap

Instructies

1 Schenk het sinaasappel- en citroensap in een ondiepe diepvriesbak. Roer ze door elkaar. 2 Zet het sap 40 min. in de diepvries en klop het daarna met een houten lepel. Herhaal deze werkwijze gedurende 4 uur, zodat de ijskristallen steeds in kleine stukjes gebroken worden. 3 Schep de granita in twee glazen en garneer met reepjes sinaasappelschil.

VOOR 3 PERSONEN
10 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sinaasappelgranita

vers geperst sap van 3 sinaasappels  dunne reepjes sinaasappelschil, voor de garnering 1 el citroensap Instructies 1 Schenk het s...