- 200 g spinazie, ontdaan van taaie steeltjes
- 1 el olijfolie
- 1 grote teen knoflook
- 1 tl komijnzaad
- 85 g kikkererwten uit blik, afgespoeld
- 3 el citroensap
- 1/4 tl chilivlokken
- versgemalen zwarte peper en zout
Instructies
1 Was de spinazie onder koud stromend water en leg de blaadjes met aanhangend water in een pan. Kook ze met het deksel op de pan op middelhoog tot laag vuur tot ze geslonken zijn. Laat ze goed uitlekken. 2 Verhit intussen de olie in een koekenpan en bak de knoflook, komijn en kikkererwten al roerend 2 min. 3 Meng de spinazie en het kikkererwtenmengsel in een kom. Schenk het citroensap erover, voeg peper en zout toe en garneer met chilivlokken. Serveer.VOOR 2 PERSONEN
10 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON
Geen opmerkingen:
Een reactie posten