maandag 15 mei 2017

Gemarineerde tonijsteaks

  • 2 el olijfolie
  • 1/2 tl gemalen koriander
  • 1/2 tl gemalen komijn
  • 2 el citroensap
  • 2 el gehakte verse koriander
  • versgemalen zwarte peper en zout
  • 2 tonijnsteaks, elk ongeveer 125 g


Instructies


1 Meng de olie, gemalen koriander, komijn, het citroensap en de verse koriander in een ondiepe schaal. Voeg peper en zout toe. Leg de tonijn-steaks erin, lepel de marinade erover en zet de schaal ongeveer 1 uur in de koelkast. 2 Verhit een grillpan tot hij zeer heet is en gril de tonijnsteaks ongeveer 2 min. per kant, of tot ze vanbuiten gaar en vanbinnen nog roze zijn. Warm de marinade door en lepel haar voor het serveren over de tonijnsteaks.

VOOR 2 PERSONEN
2 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sinaasappelgranita

vers geperst sap van 3 sinaasappels  dunne reepjes sinaasappelschil, voor de garnering 1 el citroensap Instructies 1 Schenk het s...