dinsdag 30 mei 2017

Pittige karbonades met korianderhummus

  • 2 el olijfolie
  • 1 ti zoet paprikapoeder
  • 6 el hummus
  • 1 el gehakte verse rozemarijn
  • 2 ei halfvolle crème fraîche
  • 2 karbonades, elk
  • 2 ei gehakte verse
  • ongeveer 175 g, vet afgesneden
  • koriander
  • versgemalen zwarte peper en zout

Instructies


1 Meng de olie, het paprikapoeder, de rozemarijn en flink wat peper en zout in een ondiepe schaal. Wentel de karbonades door de marinade. Dek de schaal af met plasticfolie en zet het vlees minstens 1 uur in de koelkast. 2 Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Bekleed een grillpan met folie. Gril de karbonades 5-7 min. per kant, of tot ze gaar zijn. 3 Meng intussen de hummus, crème fraîche en koriander. Breng de korianderhummus op smaak en serveer hem bij de karbonades.

VOOR 2 PERSONEN
7,5 G KOOLHYDRATEN PER PERSOON
LEKKER MET GESTOOMDE COURGETTES

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Sinaasappelgranita

vers geperst sap van 3 sinaasappels  dunne reepjes sinaasappelschil, voor de garnering 1 el citroensap Instructies 1 Schenk het s...